Ahsay - Website GDS4

Ga naar de inhoud


Elke dag verliezen computergebruikers kritische gegevens als gevolg van crashes, internet malware en zelfs diefstal of vandalisme.
De bescherming van gegevens kunnen eenvoudig en kosteneffectief worden gedaan met Ahsay software-oplossingen. Nu hebben gebruikers een keuze in de bescherming van gegevens - lokaal, online, of beide.

Ahsay ™ Online Backup Manager (AhsayOBM)
Ahsay online Backup Manager is een cliënt-side back-up applicatie gebundeld met uitgebreide back-up functies en gespecialiseerde back-modules voor back-up van VMware en Hyper-V virtuele machines, Microsoft Exchange Server, Microsoft SQL Server, Oracle database, MySQL database, Lotus Domino / Notes e-mail systeem, Microsoft Outlook / Outlook Express, enz. Het is dus ideaal voor de back-up van data op particuliere of zakelijke werkstations, applicatie servers, e-mail servers en file servers.

Ahsay Client
Ahsay backupsoftware wordt al door vele particuliere en zakelijke klanten wereldwijd dagelijks gebruikt.
De installatie van de client software en het instellen van de backup geschied middels een wizard en is zeer eenvoudig. Uiteraard kunnen ook wij dit voor u ter plekke doen.  De Ahsay client ondersteunt vele talen zo ook in het Nederlands.

Installatie Ahsay client
De Installatie van de Ahsay backup software op een werkstation is zeer eenvoudig en spreekt voor zich.
Middels een wizard wordt u door de installatie geleid,

De client versie van Ahsay is ook nog in een Nederlandstalig versie uitgevoerd
Het ultieme Back-up software voor bedrijven en MSP's Ahsay ™ Backup Software is de beste back-up software beschikbaar voor bedrijven en MSP's. Het voorziet met een volledig assortiment van enterprise-class functies voor back-up van gegevens die zijn opgeslagen in virtuele machines, database servers, e-mail servers, file servers, desktops en notebooks. De OEM Edition biedt speciale functies die de bevoegdheid MSP's om veilige online back-up en recovery ramp diensten aan hun zakelijke klanten.


Rijkste Backup Features
Op zoek naar geavanceerde back-up features? U noemt het, wij hebben het. Backup modules voor VMware / Hyper-V, Microsoft Exchange Server mail-level backup, Microsoft Outlook, Microsoft Outlook Express, Microsoft SQL Server, Oracle Database, Lotus Domino, Lotus Notes en MySQL database zijn allemaal beschikbaar in een software suite. Andere killer functies, zoals Continuous Data Protection, In-File Delta, open-file back-up, gecentraliseerde web management console, off-site replicatie-module, etc. zijn ook opgenomen in de suite.


100% restaureerbaar Ondervindt u problemen bij het herstellen van back-up van gegevens met andere back-up producten? Het zal nooit meer gebeuren na het gebruik van Ahsay ™ Backup Software. Wij garanderen 100% restorability van uw back-up van gegevens, omdat integriteit van de gegevens zullen worden gecontroleerd door onze CRC controle op te slaan op de backup server. Wanneer een systeem crash of verlies van gegevens ramp gebeurde, kon je altijd herstellen van uw gecrashte systeem of verloren gegevens van Ahsay ™.

Gratis 1 maand proberen?
Mocht u geintreseerd zijn in deze backup oplossing en wilt u dit eens 1 maand gratis proberen of heeft u nog vragen hierover , neem dan contact met ons op.
Ahsay backup gegevens voor GDS4 Acccounts
In te vullen DNS adres in de cliënt software:
Windows Ahsay Client
MAC OSX Ahsay Client
Linux Ahsay Client

Partners
Terug naar de inhoud