Cloud Oplossingen - Website GDS4

Ga naar de inhoud
Faronics Cloud Oplosingen

De ontwikkelingen staan niet stil en steeds meer software wordt er aangeboden in de cloud, vanaf nu zijn ook de bekendste software producten van Faronics in de cloud beschikbaar!

Zo zijn de bekende Faronics software paketten: Deep Freeze, Anti-Execuatble, WinSelect, Power Save en Anti-Virus  vanaf nu ook in de Cloud beschikbaar.

Met  de Faronics cloud software heeft u 24/7 en waar dan ook ter wereld de volledige over uw werkstations, door in te loggen met uw persoonlijke login gegevens in de Faronics Cloud Portal (https://www2.deepfreeze.com/en/Account/Login)
In deze cloud portal kunt u via een overzichtelijke console uw cloud software beheren.

- Deep Freeze Cloud

Het meest bekende software van Faronics is "Deep Freeze", buiten de stand-alone (Deep Freeze Standaard) en de netwerk versie (Deep Freeze Enterprise) is Deep Freeze nu dus ook in de cloud bescjhikbaar.
Deep Freeze is voor de Cloud verkrijbaar in 3x verschillende versies, zo wordt elke versie van de Cloud opgeleverd met extra cloud modules, deze cloud modules sluiten naadloss aan met Deep Freeze.
Zo is Deep Freeze Cloud beschikbaar als:

 • Deep Freeze Cloud Basic
  (Aleen Deep Freeze)

 • Deep Freeze Cloud Premium
  -
  Data Igloo
  - Software Update
  - Anti-Executable
  - WinSelect
  - Cloud Sync

 • Deep Freeze Cloud Ultimate
  - Data Igloo
  - Software Update
  - Anti-Executable
  - WinSelect
  -  Cloud Sync
  - Usage Stats
  - Incident Reporting
  - Power Save

Elke Deep Feeze Cloud versie is voorzien van extra modules. Deze modules bestaat uit extra software die het beheren, instaleren van de cloud overzichtelijker en eenvoudiger maken, de belangrijkste modules staan hierboven achter elke Deep Freeze Cloud versie beschreven

Om te zien en om te weten welke Deep Freeze Cloud versie het beste binnen uw organisatie past kunt u bekijken in deze uitgebreide "Deep Freeze Cloud Planner"
Klik op de afbeelding hieronder om de Deep Freeze Cloud planner vergroot weer te gevenKlik hier voor meer informatie over Deep Freeze Cloud

Interesse in Deep Freeze Cloud, probeer deze dan 31 dagen uit, Klik hier!!

- Anti-Virus Cloud

Faronics Anti-Virus is de enige virusscanner die naadloos samenwerkt met Deep Freeze. Terwijl Deep Freeze is ingeschakeld (Frozen state) kan de Faronics Anti-Virus versie de laatste virus definities automatisch ontvangen en verwerken.
Wanneer Anti-Virus samen met Deep Freeze en Anti-Excutable wordt gebruikt creeër je een "layerd Security" waardoor het werkstation volledig is beschermt voor alle gevaren van buitenaf of voor slimme studenten die proberen om dit te omzeilen.

De nieuweste Anti-Virus software van Faronics maakt gebruik van vertrouwde virus "engines". Doordat er gebruik gemaakt wordt van bewezen en vertrouwde virusscanner engine maakt dat Faronics Anti-Virus tot een zeer stabiele en snelle Virusscanner.

De belangrijkste eigenschappen van deze Anti-Virus scanner zijn:

 • Voorkom aanvallen van Malware
  De snelste malware detectie score, met de meest geavanceerde technologie om miljoenen bedreigingen te detecteren en te stoppen, detecteert de meest gecompliceerde malware

 • Firewallbeveiliging
  Bevat meerdere niveaus van proactieve bescherming met de ingebouwde firewall, die bescherming biedt tegen mogelijke verwoestende aanvallen vanaf het netwerk of internet.

 • Zeer Krachtige Anti-Virus engine
  Deze Anti-Virus engine is zeer krachtig en ultra snel tegelijk, en bij volledige bescherming wordt er zeer efficiënt gebruik gemaakt van het geheugen, schijf en CPU.

 • Gedetailleerde rapportage
  Krijg rapporten over de status van de bescherming, de scangeschiedenis, bestanden in quarantaine, netwerkverkeer van de firewall en nog veel meer met een muis klik.

 • Deep Freeze Integratie
  Out-of-the-box compatibiliteit met Faronics Deep Freeze zorgt ervoor dat virus definitiebestanden altijd worden bijgewerkt zonder het werkstation te "ontdooien" (Thawed Mode) of in een onderhouds (Maintenance) modus te zetten.

 • Centraal beheer
  Beheer endpoints op meerdere locaties vanaf één centrale beheerconsole en bescherm uw bedrijfsmiddelen met de beste antivirusoplossing in zijn klasse.

Interesse in Anti-Virus probeer deze dan 31 dagen uit, Klik hier!!Partners
Terug naar de inhoud